Modern New Zealand Glass House Designed By Hillery Priest Architecture Glas - & Montagebedrijf

Glas

Kitwerken

Schilderwerken

Zonweringen

Rolluiken

Modern New Zealand Glass House Designed By Hillery Priest Architecture

Burg. Cambier van Nootenlaan 14

4001 DP Tiel

Tel: 06 - 200 54 742

E: info@johnvankuijk.nl

Copyright Glas- & Montagebedrijf John van Kuijk All Rights Reserved. Webdesign and Development by SPHERE Company Solutions.

Service

Direct contact

Ondanks dat Glas - & Montagebedrijf John van Kuijk de expertises beheerst, staat het leveren van service aan klanten bij hun ook hoog in het vaandel. Ze noemen het ook wel service met de grote S.

Bij Glas - & Montagebedrijf John van Kuijk weet men hoe vervelend het kan zijn als je als klant zit te wachten op service. Wachten duurt dan altijd te lang. Daarom heerst binnen het bedrijf de juiste mentaliteit. Het zo snel en goed mogelijk oplossen van problemen of fouten, want daarmee wordt ook de kwaliteit van het bedrijf bepaald.

Een product of een dienst leveren is het moeilijkste niet, maar afspraken nakomen in de beloofde service is het belangrijkste. Het luisteren naar je klanten en op de behoeftes kunnen inspelen. Daardoor het juiste maatwerk, van hoge kwaliteit met daaraan de juiste prijs/kwaliteitverhouding gekoppeld, kunnen leveren. Ook dit behoort tot een stuk service.